Siitä on tarjolla kolmea eri vaihtoehtoa: vaalea, täysjyvä sekä israeli. Kuten yleensäkin näistä täysjyväversio on kaikkein ravinne ja vitamiinirikkain sisältäen hyvän pläjäyksen rautaa, sinkkiä, seleeniä ja kuitua. Vaalea taas on lajikkeista pehmein ja suomen oloissa eniten käytetty esim. salaateissa. Se taustoista ja nyt siihen maailman helppoimpaan lisäkkeeseen. Eli tarjolla on seuraavaksi helppo kanacurry couscousilla.
Ainekset:
Couscous
4 dl couscousia
4 dl vettä
"hyppysellinen" aromisuolaa
2 rkl öljyä
Kanacurry
250 gr maustamattomia broiskun filee/paisti-suikaleita
2 tl keltaista currytahnaa
2 normikokoista sipulia
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
1 chilipaprika
loraus öljyä paistoa varten
1-2 dl vettä liemeksi
Vaihtoehtoisesti voisit paistaa kanacurryn wok-pannulla tai vastaavalla isolla kasarilla ja lisätä couscousit tässä vielä lopuksi pannuun imemään itseensä curry makuja ja kokonaisuuden ulkonäöstä tulee paellamaisempi.
-Jan-
1 kommentti:
Onpa värikäs ja maukkaan näköinen annos!
Hieno blogi!
Inga
Lähetä kommentti