Terppa, aloitan tämän blogin kirjoittelun sukulaisten ja ystävien kannustuksesta. On kuulemma jotain mikä kannattaisi jakaa suurelle yleisölle... Noh, tiedä siitä sitten mutta tuleepahan "reseptit" talteen.
Hieman taustaa ekaa postausta aatellen: Käytän valmiita reseptejä 1/10 kerrasta kun laitan ruokaa ja korvaan 9/10 kerrasta vähintään yhden puuttuvan aineksen jollain satunnaisella kaapista löytyvällä korvikkeella. Kokkaus inspiraation lähteenä voidaan pitää edesmennyttä isäukkoa joka opetti parin vuosikymmenen keittiömestari kokemuksella juippia ottamaan riskejä ruuanlaitossa ja yhdistelemään ei niin itsestään selviä aineksia (suklaa on hyvää ja paahtopaisti on hyvää = ei nyt sentään mutta ymmärrätte mitä ajan takaa). Ai niin ja rakastan tulista ja mausteista ruokaa. Ruuassa pitää aina olla voimaa ja sisältöä. Ei mitään tekopierua. Sillä erotuksella kuitenkin että pyrin välttämään suolaa muuten kuin ruoka-ainesten omaa suolaa ruuanlaitossani.
-Jan-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti